La Màgia del Mas Roig a Llagostera

Seguint amb la tercera temporada d’activitats que organitza l’entitat cultural Amics de La Casa Màgica, el 15 de novembre tindrà lloc la conferència-col•loqui La màgia del Mas Roig de Llagostera a càrrec del Dr. Francesc Sureda, Director del Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat.
El Dr. Sureda explicarà com generar energia amb micro xarxa però també ens parlarà del museu de les deixalles, de l’observatori astronòmic, de l’hort ecològic i la granja, de la gran biodiversitat de flora i fauna, del bosc mediterrani, dels corriols de lleure i de la Via Verda.
L’acte es realitzarà a 1/4 de 9 del vespre a la sala d’actes “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. La conferència-col•loqui té la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina, “La Caixa”, Skal Internacional de Girona i els serveis Territorials del departament de Cultura de la  Generalitat de Catalunya.
Una setmana després, el dia 29, es podrà visitar el Mas Roig, una masia-laboratori que viu sosteniblement i va desafiar la gran nevada del 8 de març perquè té una font autònoma d’energia solar que permet fer funcionar calefacció, il•luminació, aigua, ordinadors i electrodomèstics alhora. El Mas Roig és una masia, situada a Panedes, al peu de les Gavarres. Font: Amics de la Màgia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s